Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα της Γραμματείας Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ για κινητοποιήσεις

«Συνάδελφε,συναδέλφισσα

Η καταιγίδα των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης μας έχει οδηγήσει σε φτώχεια και απόγνωση. 

Μας φορτώνουν τα βάρη της κρίσης τους για να διευκολύνουν την κερδοφορία των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των μεγαλεμπόρων και των τραπεζών.

Αφού λεηλάτησαν τα ασφαλιστικά ταμεία, ιδιαίτερα τον ΟΑΕΕ, και τα έφτασαν στα όρια της χρεοκοπίας, τώρα παριστάνουν τους σωτήρες του ασφαλιστικού συστήματος μειώνοντας συντάξεις και παροχές.

Αφού οδήγησαν χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους σε χρεοκοπία και αδυναμία πληρωμής των εισφορών στον ΟΑΕΕ, τώρα μας απειλούν με διώξεις και κατασχέσεις.

Αφού τσάκισαν τους μισθούς και τις συντάξεις, με αποτέλεσμα να βουλιάξει ο τζίρος των μαγαζιών, τώρα αύξησαν τη φορολογία για εισοδήματα που δεν έχουμε και μας απειλούν με φυλακή και πλειστηριασμούς, όσους δεν έχουμε να πληρώσουμε.

Αφού με την πολιτική τους οδήγησαν χιλιάδες εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους στο δόκανο των τραπεζών, τώρα ετοιμάζονται να μας πάρουν τα σπίτια μας για να βολέψουν τους τραπεζίτες.

Απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση ένα δρόμο έχουμε.

Το δρόμο της υπεράσπισης της δουλειάς και της ζωής μας.

Το δρόμο της οργάνωσης,της συσπείρωσης και της πάλης για την ανατροπή της πολιτικής που μας εξοντώνει.

Το δρόμο της λαϊκής συμμαχίας με το αγωνιστικό - ταξικό κίνημα των εργαζομένων, της νεολαίας, των γυναικών.

Συνάδελφε, συναδέλφισσα, πρέπει να ξεσηκωθούμε για να εμποδίσουμε τα χειρότερα που έρχονται, για να δυναμώσει η πάλη για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ..!!
ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου