Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Για την Λαϊκή Επιτροπή Θέρμης

Η Λαϊκή Επιτροπή Θέρμης ιδρύθηκε το 2011 από πολίτες της Θέρμης Θεσσαλονίκης και γειτονικών περιοχών. Η ίδρυση της ήρθε ως αποτέλεσμα της ανάγκης για συντονισμένη και όσο το δυνατόν μαζικότερη δράση απέναντι στα συνεχώς διογκούμενα τοπικά προβλήματα που παρουσιάζονται τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της καπιταλιστικής κρίσης την οποία διανύει η χώρα μας. Στην Λαϊκή Επιτροπή συμμετέχουν εργαζόμενοι (Π.Α.ΜΕ.), γυναίκες (ΟΓΕ), αυτοαπασχολούμενοι (ΠΑΣΕΒΕ, Π.Α.ΣΥ.), άνεργοι και νέοι οι οποίοι επιθυμούν να θέσουν τις δυνάμεις τους στη διάθεση του κοινωνικού συνόλου, με στόχο την απο κοινού καταπολέμηση των πολυδιάστατων ζητημάτων που ταλαιπωρούν τους συμπολίτες μας, την τοπική και ευρύτερη κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Η ανάγκη επιβίωσης, η όξυνση των προβλημάτων και η αναγκαιότητα για συστράτευση των πολιτών ενάντια στην καθημερινή καπιταλιστική βαρβαρότητα, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ένας μόνο δρόμος υπάρχει: αυτός της αλληλεγγύης, της δράσης και της ανατροπής. Ο δρόμος που εναντιώνεται στις αντιλαϊκές πολιτικές κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΔΝΤ που ωφελούν τα μονοπώλια, το μεγάλο κεφάλαιο και τη δημιουργία κερδών για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Προς αυτήν την κατεύθυνση σκοπεύει να κινηθεί η Λαϊκή Επιτροπή Θέρμης, με γνώμονα το συμφέρον των απλών συμπολιτών μας, αυτών του καθημερινού μόχθου, της εργατικής τάξης, της νεολαίας, των ανέργων. Στόχος αποτελεί η ικανοποίηση των κοινωνικών αναγκών, μέσα στο πλαίσιο του συνεχούς και αταλάντευτου ταξικού αγώνα.

Η διεύθυνση του ιστολογίου/blog της Λαϊκής Επιτροπής είναι: http://lethermi.blogspot.com. Eπικοινωνία: le.thermi@gmail.com. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου