Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Μήνυμα συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών

Η Λαϊκή Επιτροπή Θέρμης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις σ’ όλη τη χώρα.

Καταδικάζουμε τις απρόκλητες επιθέσεις των ΜΑΤ και των αστυνομικών δυνάμεων με χρήση δακρυγόνων εναντίον των αγροτών, που συνέβησαν τη Δευτέρα 3 Φλεβάρη στη Νίκαιας της Λάρισας και στην Πελοπόννησο.

Οι μικρομεσαίοι αγρότες αγωνίζονται σθεναρά ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης – Ε.Ε. που τους οδηγεί στην φτώχεια και την εξαθλίωση. Αγωνίζονται ενάντια στην Κ.Α.Π (Κοινή Αγροτική Πολιτική), που οδηγεί τόσο στο ξεκλήρισμα των βασικών καλλιεργειών της χώρας όσο και της κτηνοτροφικής παραγωγής.
Ο αγώνας τους δεν αφορά μόνο τους ίδιους, αφορά την εργατική τάξη, τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης μας, τη νεολαία, κάθε λαϊκή οικογένεια, γιατί είναι αγώνας συνδεδεμένος με το διατροφικό πρόβλημα του λαού μας. Είναι αγώνας που πρέπει να τύχει της στήριξης μας με κάθε τρόπο. Οι μικρομεσαίοι αγρότες αγωνίζονται ενάντια στην παράδοση της παραγωγής στα μονοπώλια του αγροτικού τομέα, με τις όποιες συνέπειες ελοχεύουν για τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα των πόλεων.

Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας!

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΡΜΗΣ,
8/2/2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου