Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Εργαζόμενοι ΒΙΟ.ΜΕ: Έκκληση για αλληλεγγύη και συμπαράσταση


Έκκληση του σωματείου εργαζομένων στη Βιομηχανική Μεταλλευτική (BIOME) για αλληλεγγύη και υποστήριξη στον αγώνα τους: 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ.
ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ (ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΚΕΡΑΜ & JOHNSON) ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !

ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΜΑΣ , ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2011. ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. 
ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ,Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!
ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ . 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ.            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΜΟΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου